Harestad Elektriske AS har lang og bred erfaring innen smarthus installasjoner

 

Hva er egentlig en smarthusløsning?

Smarthusløsninger kan for eksempel være  styringssystemer for lys, lyd, bilde, varme, brannsikring, innbruddssikring og ventilasjon. Man kan installere styringssystemene i forskjellige nivåer, fra helt enkle til mer avanserte systemer. Her kan du bestemme selv hva du ønsker, men målet med et smarthus er å gjøre styringen enkel.

Fordeler med smarthus:

  • Lavere energiforbruk
  • Bedre komfort
  • Enklere oversikt og betjening
  • Høyere sikkerhetsnivå

Ønsker du å få mer info om hvordan en smarthus-løsning kan hjelpe med å kutte i strømregningen din, og gjøre hverdagen din enklere så ta kontakt i dag.

 

Hvorfor installere smarthus-system?

Smarthus-systemer hjelper deg med å få kontroll og oversikt over energikrevende komponenter. Dette vil hjelpe huset med å være mer energibesparende og sørge for at ikke det blir brukt unødvendig strøm.

Trådløse løsninger gir deg et nytt nivå av komfort, sikkerhet og energistyring. Disse perfekt fleksible løsningene kan styre belysning, avskjerming og oppvarming i boliger og små kontorer.

xComfort

Vi bruker xComfort – som Eaton leverer. Fordi xComfort er et trådløst system, garanteres en sikker og enkel installasjon.” – Les mer om xComfort her

 

Vi bruker også KNX – det er et åpnere system med mange leverandører!

Ta kontakt med oss her for mer informasjon eller Les mer om Smarthus her.

Mer informasjon

Ta kontakt med oss her for mer informasjon om Smarthus.