Ser du etter en elektriker i Stavanger, Sandnes og Randaberg-området?

Vi leverer alle typer elektrikertjenester

El-installasjoner er en viktig del av hverdagen. Vi finner dem i alle rom, og det spenner fra belysning og stikkontakter til sikringsskap og smart-hus installasjoner. Ofte tenker vi ikke over hvor viktige disse installasjonene er i hverdagen. Det merker vi best om det ikke virker som det skal. En el-installasjon som ikke fungerer riktig kan være farlig og i verste fall kan den forårsake brann. For å være på den sikre siden er det viktig å bruke autoriserte elektrikere, og passe på at det foretas jevnlige kontroller. Bruk derfor en elektriker fra Harestad Elektriske. Da er du trygg – og det fungerer.

Harestad Elektriske AS er et elektrikerfirma som jobber både med privatkunder og næringslivskunder. Våre elektrikere bistår deg med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. Vi har i over 20 år levert elektro-arbeid i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg-distriktet.

En elektriker fra Harestad Elektriske og EL-PROFFEN kan hjelpe deg med installasjon og kontroll av alle typer el-installasjoner. For eksempel:

Vi har dyktige fagfolk som kan hjelpe med alle ovenstående oppgaver. Ta kontakt for mer informasjon.