Send oss en forespørsel

Hjemmelader elbil

Hvorfor velge elbillader fremfor stikkontakt? Her er flere gode grunner til hvorfor du bør få montert en elbillader av oss i Harestad Elektriske.

Hjemmelader elbil

Et sikkert og pålitelig valg – Sov bedre om natten

 

Bruk hjemmelader

Å lade en elbil med en skjøteledning eller en stikkontakt i garasjen er som å pumpe bensin gjennom et sugerør. Det går mye saktere og sugerøret tåler i værste tilfelle ikke belastningen og da kan branner oppstå. Den beste løsningen er å investere i en ladestasjon hjemme. Det gir deg en tryggere og raskere ladeløsning enn en vanlig stikkontakt. Du slipper å finne frem kabelen hver gang du skal lade, men plugger bare inn kabelen som er fastmontert i ladestasjonen.

Elbilforeningens klare anbefaling er å bruke en ladeboks (også kalt hjemmelader til elbil) med kontrollenheten hengende på veggen eller på en stolpe. En ladeboks tilkoblet anlegget med en riktig dimensjonert kurs med tilsvarende ledning og jordfeilbryter er et must for en sikker lading av din elbil/hybridbil. Vern om din nattesøvn – skaff deg en sikker elbillader!

Lad raskere!

Med en hjemmelader kan du lade elbilen opptil 3 ganger raskere. Dette krever at du får installert laderen av en kvalifisert elektriker som setter opp en dedikert kurs med korrekt belasting i forhold til ditt el-anlegg.

Smart elbil lader/ladeboks eller enkel lader?

Det finnes enkle hjemmeladere og det finnes smarte elbilladere. Ved å bruke en smart elbillader vil du kunne styre og måle strømforbruket ditt, samt ha mer kontroll over ladingen. En smart elbil lader har en innebygd kommunikasjonsmodul (GPRS eller Ethernet-tilkobling) for å koble til overvåking eller ladeoperatør. Vi har lang erfaring med montering av hjemmeladere og hjelper deg i å finne den beste løsningen for deg og ditt behov.

Velg en elbillader av kvalitet!

Elbilladeren skal tåle å bli utsatt for mekaniske belastninger og vanninntrenging. Den skal kunne plasseres hvor som helst. Vanlig plassering er rett på husveggen ved gårdsplassen eller i garasjen, hvor det kan være fuktig.

Kontakt oss i Harestad elektriske i dag for mer informasjon om elbil lading!

Hvis du allerede har elbil / plugin hybrid eller vurderer å kjøpe det, få en autorisert gjennomgang av el-anlegget ditt og gjør nødvendige oppgraderinger nå!