Send oss en forespørsel

Elbil hjemmelader

Hvorfor velge ladestasjon fremfor stikkontakt? Her er flere gode grunner til hvorfor du bør få montert en ladestasjon av oss i Harestad Elektriske.

Elbil hjemmelader

Et sikkert og pålitelig valg

 

Sov bedre om natten!

Å lade en elbil med en skjøteledning eller en stikkontakt i garasjen er som å pumpe bensin gjennom et sugerør. Det går mye saktere og sugerøret tåler i værste tilfelle ikke belastningen og da kan branner oppstå. Vern om din nattesøvn – skaff deg en sikker elbillader!

Lad raskere!

Med en hjemmelader kan du lade elbilen opptil 3 ganger raskere. Dette krever at du får installert laderen av en kvalifisert elektriker som setter opp en dedikert kurs med korrekt belasting i forhold til ditt el-anlegg.

Smart lader eller enkel lader?

Det finnes enkle hjemmeladere og det finnes smarte ladestasjoner. Ved å bruke en smart elbillader vil du kunne styre og måle strømforbruket ditt, samt ha mer kontroll over ladingen. Vi har lang erfaring med montering av hjemmeladere og hjelper deg i å finne den beste løsningen for deg og ditt behov.

Velg en elbillader av kvalitet!

Elbilladeren skal tåle å bli utsatt for mekaniske belastninger og vanninntrenging. Den skal kunne plasseres hvor som helst. Vanlig plassering er rett på husveggen ved gårdsplassen eller i garasjen, hvor det kan være fuktig.

Kontakt oss i Harestad elektriske idag for mer informasjon om elbil lading!

Hvis du allerede har elbil / plugin hybrid eller vurderer å kjøpe det, få en autorisert gjennomgang av el-anlegget ditt og gjør nødvendige oppgraderinger nå!